Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. november 30., szerda

Meghalt Kemény Henrik bábművész.

Életének 87. évében elhunyt Kemény Henrik Kossuth-díjas bábszínész, kiváló művész, Vitéz László életre keltője. Kemény Henrik 1931-ben, 6 évesen kezdett játszani. Sok-sok hétköznapon és minden ünnepnapon a játék örömét élve és éltetve állt a színpadon. Ingujját felhajtva közönségének adta mindenét, amije volt: a háromgenerációs bábos dinasztia minden tudását, határtalan életörömét. A Vojtina társulata és a bábosok nagy családja gyászolja mesterét.
Kemény Henrik búcsúztatásáról később intézkednek
Hét évtizedes, országszerte ismert és elismert legendás művészetéért. 2008-ban Prima-díjat kapott. Idén június 19-én Debrecenben Kemény Henrik tiszteletére Mutatványos Napot rendeztek.  

Dubajban landolnak a sikkasztott magyar milliárdok.

Tehetetlen a rendőrség azokkal szemben, akiket több százmilliós vagy akár milliárdos ügyekben ítélt el a bíróság, de az általuk sikkasztott vagy kicsalt pénz soha nem került elő. Vagyonuk arab vagy dél-amerikai bankokban landol.
"Csak le kell ülnöm azt a pár évet…! Ezt gondolják, gondolhatják azok a több százmilliós vagy akár milliárdos sikkasztásért, hűtlen kezelésért vagy csalásért perbe fogott bűnözők, akik hihetetlen vagyonokat halmoztak fel, majd még a nevükhöz vagy az általuk képviselt céghez kapcsolódó botrány kirobbanása előtt biztonságba helyezték a pénzt. Megfelelő közvetítők segítségével akár milliárdos vagyonokat is el lehet helyezni arab országok bankjaiban vagy dél-amerikai offshore bankszámlán. Hiteles forrásból szerzett információnk szerint – az utóbbi években egyre inkább megbízhatónak tartott – szingapúri, dubaji, szaúdi pénzintézetekben helyezik el az illegálisan szerzett millióikat a honi fehérgalléros bűnözők.." Tovább itt