Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. december 5., hétfő

Egy kisfiú levele a Mikuláshoz..


Kedves Mikulás!

Amit én kérek, az teljesen átlagos, hétköznapi kívánság. Minden gyereknek van, csak nekem nincs. Én egy anyukát szeretnék kapni. Nem tudom, nekem hol van az anyukám. Nem emlékszem rá, ahogy a születésemre sem emlékszem.

Apukámmal vagyunk ketten. Aputól már kérdeztem, hol van az anyukám. Azt mondta, fent van az égben az angyalokkal. Többször nem akarom megkérdezni, mert apu utána sokáig nem szólt hozzám. A nagymamám azt is mondta, hogy onnan soha többé nem jön le senki.
Nekem anyuka kellene. Még mielőtt ovis leszek. Nem akarok óvodába menni, mert ott is mindenkinek van anyukája. Persze, ha addigra nekem is lenne, akkor nem kellene oviba menni, mert lenne, aki vigyázna rám és játszana velem.

Most mindig a Kinga jön hozzánk, akit apu bébicsősznek vett fel mellém, de ő pénzért jön, és nem lenne jó anyukámnak, mert nem szereti a bokszot a tévében, és soha nem főz, csak megmelegíti, amit a nagymamám főzött. És az is rossz, hogy mindig tanul, nem is figyel rám, és jövőre egyetemre fog járni, én meg mehetek az oviba.
 

Megkértem, hogy írja meg ezt a levelet, és ő is azt mondja, jobb lenne nekem egy anyuka, meg apunak is jó lenne. A nagymamám ide fog költözni hozzánk, de ő is azt szeretné, hogy azért még legyen anyukám. Csak te segíthetsz, ha tudsz és ígérem neked hogy mindig jó leszek ha végre nekem is lenne anyukám...

Köszönöm!

Nem kell "cigány" a Franciáknak sem !?

Faji diszkrimináció vádjával feljelentést tesz két francia jogvédő szervezet a francia belügyminiszter, Brice Hortefeux ellen, amiért az illegális telepek felszámolására vonatkozó augusztusi belügyminisztériumi körlevélben elsősorban a romák táborainak a megszüntetésére adott utasítást a tárca - közölték csütörtökön a szervezetek képviselői. 
A bizalmas körlevél - amely csak a múlt hét végén került nyilvánosságra - ritkán tapasztalt vihart kavart Tovább itt

Valóságos Mission impossible !

Ahogy azt a kémfilmekben láthatjuk, mi is használhatunk olyan üzenetküldést, ami megsemmisíti önmagát, ha elolvasta a címzett. Így már nyugodt szívvel bízhatjuk e-mailre vagy üzenetküldő szolgáltatásra is a bizalmas információkat. Tovább itt