Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. december 25., vasárnap

Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő. !

"Meghalt[öngyilkos lett!?] Mary Zsuzsi táncdalénekesnő (†64). - erősítette meg az elhunyt megnevezése nélkül a rendőrség.
Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján "egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban".

Talán az''egyedül volt szenteste'' gondolat volt nála is a kellő motiváció.... Tovább itt" Magyaroknak pusztulniuk kell ? "

"A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét. 
A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a
föld, bő a hal-áldás, nagy mennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .
A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. 
A bőséget jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi! 2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik!"

A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem  fordítva!
Magyarország a földi paradicsom lenne ha... Tovább itt !

Dr. Papp Lajos, szívsebész írása ! Nagyon elgondolkoztató,érdemes el olvasni így Karácsonykor a szeretet ünnepén !