Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 21., szombat

"Kényes ügy !"

 Schmitt-ügy: egyetlen szakértő sem akar vizsgálóbiztos lenni !

 Információink szerint /Népszabadság online/  jelentős nehézségekbe ütközik a Semmelweis Egyetem azon törekvése, hogy – az intézmény néhány nappal korábbi bejelentésének megfelelően – létrehozzanak egy kompetens, tekintélyes és független tagokból álló testületet Schmitt Pál doktori fokozatszerzési körülményeinek kivizsgálására..


A napilap úgy értesült, hogy a szakterületen járatos, a francia nyelvet is ismerő szakértők (akadémikusok, egyetemi tanárok, kutatók) egymás után utasítják vissza a felkérést, nyilvánvalóan az ügy politikai szempontból kényes volta miatt.    Tovább itt

1 megjegyzés:

  1. Idáig jutottunk Magyarországon. Félelem igazgatja a társadalmat. Ki meri már elmondani a véleményét? Minden törvényt és rendeletet úgy alkottak meg, hogy bárkit bármikor minden jog alap és hivatkozás nélkül el lehessen bocsátani. Az igazság mellett kevesen mernek kiállni, de ne törjön senki pálcát a többiek felett. Mindenki számára világos, hogy mit jelent a munkahely elvesztése. Ha beszélünk, ha suttogunk azonnal lecsap az Orbán terror. Igen terrorista Ő! Lelki és gazdasági terrorista! Állítólag Rákosinak volt az a mondása, hogy "aki nem velünk az ellenünk".
    Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is érezni fogom ennek a mondatnak értelmét, jelentőségét. Igen elmondhatjuk, ez egy másik Magyarország! A félelemre a kirekesztésre épülő Magyarország.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.