Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 10., kedd

VV "Gigike" Dubajozik..?

A tévé kamerái előtt nyilatkozott állítólagos, Dubai-ban töltött nyaralásáról a táncoslány. Vagyis inkább csak hadovált összevissza. Mi az igazság?
 "Amint az emlékezetes, a VV4 táncoslányát a Liszt Ferenc Repülőtéren látták nem is olyan rég. Szemtanúk állítása szerint egyedül utazott és extra drága repülőjegyén (kb. 800.000 ft) az úticél Dubai volt, frankfurti átszállással. Miután ez az információ megjelent, Gigi helyett testvére, a szintén ValóVilágos Béci nyilatkozott, aki először azt állította, hogy a lány Marokkóba utazott egy munkára. Amikor szembesítették a tényekkel, ő maga is megdöbbent és a második verziója már az volt, hogy Gigi az - eddig még senki által nem látott - barátjával ment nyaralni az arab országba, ami egyébként a lány számára is meglepetés volt!"

Gigi aztán hazaért végre és tudomására jutott, hogy milyen hírek láttak napvilágot. Úgy döntött, hogy a Fókusz kamerái előtt önt tiszta vizet a pohárba, de csak szánalmas és zűrzavaros magyarázkodásra futotta.
Olvass tovább itt + videó !
És itt                                                               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.