Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 16., csütörtök

A harmadik...

A Bálint-nap, vagy ahogyan amerikanizált formában használjuk, a Valentin-nap alkalmából találtam az alábbi eszmefuttatást,gondoltam megosztom mert érdekes.
Szerintem ez eléggé elterjedt életforma bár nagyon sokan tagadják,vagy más tevékenység mögé próbálják rejteni alibiként,de a mondás itt is igaz -addig jár a korsó a kútra...

"Két ember között akkor jön létre kapcsolat, ha vonzódnak egymáshoz. Az életkor növekedésével alig lehet olyan személyeket találni, akik szabad prédák. Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen,-aki szintén párkapcsolatban él- akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.
Ilyenkor jön a dilemma, jönnek az elvek, hogy foglalttal, házassal sohasem kezdek, de most mégis. S a másik, a foglalt személy biztat, kellesz nekem, s a kapcsolatomban gondok vannak... - ki ne hallotta volna már ezeket a szavakat.
S itt kezdődik a málnásbeli utazás. Ha az ember nem eléggé határozott, akkor bekerülhet a málnás sűrűjébe, s csak azon veszi észre magát, hogy szúr a málnabokor, vagy nincs elég málna. Mert ha hárman vannak a kapcsolatban, akkor osztozkodni kell, s általában a harmadik személynek jut a legkevesebb."
Aztán telik az idő... Tovább itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.