Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 19., vasárnap

Ismét emelkedik az üzemanyag ára !

 A hír itt !

"Január második felében a forint erősödése apasztotta a hazai üzemanyagárakat, e héten még szintén utóbbi tartotta féken a drágulást, ám most már fizetőeszközünk gyengülése is szerepet játszik az árak újbóli emelkedésében.Múlt héten azonban már nem tudta ellensúlyozni fizetőeszközünk visszaerősödése az üzemanyagárak nemzetközi emelkedését, és ismét emelkedtek a hazai töltőállomások árai is. 

 A jövő hét közepétől a benzin esetében 3-4, a gázolajnál 2-3 forintos drágulás várható. A két meghatározó üzemanyagfajta ára tehát közelebb kerül egymáshoz, a drágulás eredményeként a 95-ös 422-424, a dízel üzemanyag 437-439 forintos átlagára jövendölhető. Pontos információk a jövő hét első napján várhatók az üzemanyagárak alakulásáról " 


Bodolai Heni(?) nevű olvasónk az alábbi  képet küldte magazinunknak, javaslatként a töltő állomások részére, ha az üzemanyag árak ötszáz ft. felé emelkednének ahogy írja "a vásárlói kedv" megtartása érdekében !

 


Köszönjük Heni (?) a javaslatodat
Reméljük a nagy  benzinkutak 
be is vezetik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.