Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 26., hétfő

Év végéig megújul Hajdúsámson !

Hajdúsámson - Vízelvezetésre, közösségi közlekedés megvalósítására és a település belterületén végighúzódó kerékpárút kiépítésére nyert 700 millió forintot a hajdúsámsoni önkormányzat."Hamza Gábor polgármestertől megtudtuk: a város és Nyíradony között is épül a bicikliút, s amennyiben kész lesz Hajdúsámson belterületén is a kerékpárút, úgy Debrecentől Nyíradonyig biztonságban eljuthatunk a kétkerekűvel. A kormány ígérete szerint 2014-ig a 471-es út négy sávos lesz, mely beruházás során reményeim szerint a kerékpárutat is felújítják Debrecen és Hajdúsámson között, bízom abban, hogy a 471-es út beruházása is minél hamarabb megvalósul– mondta. 
 Jövő évtől Hajdúsámsonban helyi buszjárat is indulni fog, azt még egyelőre nem tudjuk, hogy a gépjárműveket megvesszük-e, vagy csak bérelni fogjuk – fűzte hozzá Hamza Gábor."
Részletesen   ITT

Forrás: Haon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.