Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 1., csütörtök

Hajdúsámsoni férfi volt a bombával fenyegető...

Február 09-én délelőtt egy újságíró tett bejelentést a rendőrségre, hogy email-en érkezett hozzájuk egy olvasói levélben fenyegetés, miszerint bomba van elrejtve a debreceni vasútállomáson és buszpályaudvaron is. A rendőrség a bejelentést követően nagy erőkkel a helyszínekre érkezett a MÁV állomásra, és a buszpályaudvarra, majd az érintett épületeket, 2 vonatot, 23 buszt a bombakutató járőrök kiürítették, és megkezdték a kutatást.
A két helyszínen 12 óra 30 perckor fejeződött be a kutatás, ezt követően a dolgozók visszatérhettek a munkahelyeikre, az utasok pedig folytathatták utazásukat, ugyanis a járőrök a helyszínen bombát vagy annak látszó tárgyat nem találtak.
Az elkövető kilétének megállapítása és mihamarabbi elfogása érdekében, a megfeszített tempóban dolgozó nyomozók munkájának köszönhetően a tegnapi nap délutánján elfogásra került az elkövető, egy 21 éves hajdúsámsoni férfi. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatal férfit, aki a terhére rótt bűncselekményt elismerte, – melyért akár 10 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat – bár annak okára magyarázatot adni nem tudott.
Kihallgatásakor azt mondta heccből csinálta. A „hecc”-cel okozott kár mértéke több tíz millió forint is lehet.
A gyanúsított ellen a büntetőeljárás szabadlábon hagyása mellett folyik.

Forrás:Haon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.