Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 6., kedd

Hogy is volt ez ?


 Ez a rendőrségi hír:  (Itt)
Három ember esett egymásnak egy rábahidvégi italbolt előtt hétfő délelőtt. Egyiküket megszúrták, a hatvan év körüli helyi lakos a helyszínen meghalt.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított - tájékoztatta portálunkat Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

..és egy szemtanú leírása:     (Itt)
"A történet: reggel 9 óra körül érkezett a Rábahídvégi kocsmába két helyi - 50-60 év körüli - ci***,akik miután látták, hogy egy szintén helyi férfi szalonnát eszik az egyik asztalnál, többször is bekóstolták (egyél otthon paraszt stb.).
A magyar férfi egy idő után megelégelte és meglökte az egyik ci***t. A két ci*** ezután kiráncigálta a kocsma elé, ahol ketten a földre vitték és rugdalni kezdték. A magyar férfi a szalonnázó késével megszúrta mindkét ci***t, az egyiknek a kezét, a másiknak a belső combját érte a szúrás.
A combos bökés olyan jól sikerült, hogy a ci*** 3-4 perc alatt elvérzett."
Kérdés: Vajon melyik a hihetőbb ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.