Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 9., péntek

" Integráció " 2012 !

" Eddig itt egy szülői levél szerepelt, aminek írója arra kért bennünket, a továbbiakban ne szerepeljen levele a nyilvánosság előtt, mert egyrészt Bárányos József képviselő és az iskola igazgatója biztonságot ígért gyermekének, másrészt jogi utat helyezett kilátásba a szülő ellen, ha nem véteti le le innen.Mi egyedül a gyermek biztonsága érdekében tett ígéret miatt  tesszük meg, hogy a szülő levelét innentől levesszük, viszont a pontos tartalmát természetesen közöljük. Ha Bárányos úr perelni akar, akkor minket kénytelen perelni. A valódi levél természetesen birtokunkban van és szülő kérésének eleget tettünk. 
Döbbenetesen szomorú, hogy mindez bicskei iskolában történhet meg. Bízunk benne, hogy a város és az iskola vezetője rendet tud tenni. "A folyamat, ami elindult jelentős változás volt az egész város életében. Amikor felállt a rendszer nem gondolták, hogy tökéletes lesz az adott paraméterek mellett" - fogalmazott Tessely Zoltán, Bicske polgármestere. Nem gondolták volna, hogy tökéletes lesz...   
Az iskolai integrációval kapcsolatban közölt néhány gondolatot a Bicskei Szó olvasója. "

Az idézet és a folytatás is  (Itt)  olvasható !

Frissítés: Mivel az eredeti cikket időközben törölték az (ITT) továbbra is olvasható !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.