Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 20., kedd

Négy és fél év börtönt kapott Damu Roland !

Négy év fél év börtönre ítélték, és öt évre eltiltották a közügyektől Damu Roland színészt ügyének keddi másodfokú tárgyalásán. A bíróság ezzel enyhítette a korábbi ítéletet, amelyet élettársa bántalmazása miatt kapott. Damunak kell megfizetnie egymillió forintot a másfél milliós perköltségből.
A másodfokú per idén március elején kezdődött a Fővárosi Törvényszéken, ahol Damu Roland az utolsó szó jogán csak annyit mondott: "Nem próbáltam megerőszakolni P. Tímeát, és nem is erőszakoltam meg, nem tartottam fogva soha. Ártatlannak tartom magam, nagyon bízom az igazságszolgáltatásban." 
A másodfokú per első tárgyalási napján Damu Roland ügyvédje az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését vagy Damu felmentését szerette volna, P. Tímea ügyvédje pedig a döntés helybenhagyását kérte. Ruttner az elsőfokú ítéletről kijelentette, hogy szerinte "jogilag egy silány fércmunka".
Részletesen ,+ videó az ítélet hirdetésről ...   (Itt ..)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.