Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 30., péntek

Tüntetés Hajdúsámsonban !

Az 57 éves László László hajdúsámsoni rokkantnyugdíjas saját bevallása szerint végső elkeseredésében döntött úgy, hogy egymaga kiáll Hajdúsámson főterére, hogy nemtetszését fejezze ki az Orbán-kormány intézkedései ellen. A férfi világéletében segédmunkásként dolgozott, jelenleg pedig 27 ezer forintból él havonta, így felháborodása érthető.

László a napokban elégelte meg az ellenzék és a saját maga tehetetlenségét, hiszen állítása szerint már a televíziót sem volt képes anélkül nézni, hogy ne süllyedt volna depresszióba látva, hogy a kormány milyen könnyedén viszi véghez minden egyes ámokfutó elhatározását. Alig 27 ezer forintból élve elkeseredettségét csak tovább tetézte Matolcsy György és még számos kormánypárti képviselő kijelentése, miszerint 47 ezer forintból ma Magyarországon meg lehet élni.

 László László elmondta, hogy szívesen látná vendégül bármelyik politikust, hogy segítsék őt is tanácsokkal, miként lehet az ő kevéske nyugdíjából kijönni minden hónapban.
A férfi csütörtök reggeli kilenc óra magasságában jelent meg transzparensekkel Hajdúsámson főterén.

Forrás: -HAON-

3 megjegyzés:

 1. Szia!
  Igen, nem mehetünk el ezek a politikai összeesküvés mellett hisz valakinek ki kell mondani. Az úrnak egyértelműen igaza van és rátapintott a lényegre miszerint építő diktatúra van, és aki megmosolyogja esetleg kineveti az a saját kárán és mit nem tudásán röhög!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szaniszló Ferenc2012. április 1. 9:15

   Sziasztok.
   Érdekes amit ez a fickó mond,csak ahogy mondja na az hagy kívánnivalót maga után!
   Amúgy szomorú emberi sorsok ezek sajnos,de nemigen áll ki mellé senki aki "sajtóképesen" támogatná,na ez a gond mert ugyan ki figyel oda így szegény ördögre bármennyire is megértik mit is akar mondani!

   Törlés
 2. Kedves Szaniszló Ferenc!
  Igen hagy némi kivetnivalót bár ne felejtsük hogy 40éve segédmunkás legtöbb országban legalább is itthon a dolgozó társadalom alapvető ékköve vagy ahhoz tartozó csoportba tartozik.
  Látszik is az úriemberen hogy kisvárosi igazi paraszt ember persze jó értelemben viszont úgy gondolom és is hogy igazat mond viszont a sajtó és a helyi figyelem is elkerüli elnyomja.

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.