Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 18., vasárnap

Ünnepeltünk...

Vége a hosszú hétvégének.Mint általában ilyenkor több levél szokott érkezni a postafiókunkba.

Ezekből most kettőt közzéteszünk érdekességképpen-minden kommentár nélkül- csak annyit megjegyezve,hogy manapság sem lehet minden csak fekete vagy csak fehér. Az egyik:
"Szia vagy sziasztok.
Az internetet folyamatosan böngészem, tehát akaratlanul is beleszaladtam az oldalba. Aminek a részleteire nem térnék ki.
Viszont nem ez az első olyan cikk, ami üldözési zavar hiányában is személyeskedésre ad hangot. Szeretnélek megkérni, hogy az effajta stílust hanyagold, én nem hiszem, hogy az un. másik oldalon bármifajta köpködés lenne. Tiszteletben tartom a működéseteket, nem gondolnám, hogy a kertben ilyen viselkedésre szükség van. Volt egy másik ilyen oldal is, ami érdekes párhuzamot folytatott, nem egészséges módon, így őt a NMH-n keresztül megkértük, hogy szüntesse be a működését. Természetesen, ha ezt nem lehet nyugodt, higgadtmódon kezelni, ez esetben is tovább fogok lépni. Nem szeretem ugyanis az effajta viselkedést. (GL)
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a levelemet." 
 (WTFDYTYA..a szerk.)

Üdvözlettel: név...email cim...


A másik:
Szia!
Jó az oldal és a március 15-öt kiegészíteném még ezzel a kemény beszéddel!Üdv: név...email cim
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.