Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 21., szombat

Bulizni sem mehet !

Negyela Bernadett, a Csillag születik fiatal felfedezettje Először szerelmes.Másfél hónappal ezelőtt ugyanis rátalált a szerelem, életében először.
Választottjával, a 18 éves Dáviddal Kerepesen találkozott, ahol együtt járnak néptáncra.
Már három éve ismeri a fiút, azonban csak másfél hónapja kerültek közelebb egymáshoz, amikor a fiú felkérte táncolni, utána pedig az interneten folytatták a beszélgetést, és az első randevúra sem kellett sokáig várni.
Szerencsére Bernadett szülei sem voltak a kapcsolat ellen, pedig szigorúan nevelik a lányt, aki Gödöllőre jár egyházi iskolába, nem festheti a haját, a körmét, nem cigarettázhat, és szórakozóhelyre sem mehet.

"- Dávid néha eljön hozzánk, és ilyenkor anya azt is megengedi, hogy becsukjuk az ajtót, mert tudja, hogy megbízhat bennünk. Ezzel a bizalommal soha nem élnék vissza" - árulta el Bernadett.
(Erről a mondatról az alábbi vicc jut az eszembe.)
 Először megy fel a lány az udvarló lakására.- Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál,mindenre mondjak nemet! - mondja a lány.
- Aha ,és nem bánnád, ha most megd**nálak?
Forrás: Femina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.