Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 24., kedd

Hogyan telefonáljunk ingyen ?

Ahhoz, hogy ingyen tudjunk telefonálni, egy okostelefont kell beszereznünk. Androidos, vagy iPhone, teljesen mindegy, a lényeg, hogy tudjon Wifit és lehetőleg HSDPA is legyen benne. Ezek után nincs más dolgunk, mint a telefonon lévő virtuális áruházból letölteni ingyenesen a Viber programot, mellyel innentől kezdve teljesen ingyen tudunk beszélni azon ismerőseinkkel, akik hasonlóan tettek. A program nagyon hasonlóan működik, mint egy telefonkönyv: kontaktjainkat a már megszokott listában mutatja, és azok mellé odabiggyeszt egy-egy ikont, amennyiben ők is használják a programot.
Használatához csupán egy mobilinternet előfizetés, vagy wifi kapcsolat szükséges: a telefon ezekre csatlakozva fogja tudni használni az internet-alapú hanghívást,sőt, SMS-t is fog tudni küldeni ezentúl teljesen ingyenesen a program segítségével.
Miután az ip-alapú kommunikáció – nem a két forint miatt, de ezután azért is  – elterjedése egyre csak gyorsul, így csak idő kérdése, hogy az internetet is megadóztassák. Annak, hogy ez a forgalmazott gigabájtok alapján történjen – netán ez alapján visszacsorgassanak a felhasználók által befizetett pénzből szerzői jogokra -, meglehetősen kevés esélyét látjuk: politikai fennhang nélkül sajnos itthon az arányos teherviselés, mint olyan sajnos alapvetően ismeretlen fogalomnak tűnik még mindig.

Közlés: a "wikitech.hu " alapján

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.