Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 17., kedd

Traffipaxok százai lesnek a gyorshajtókra !

 
 Indul a rendőrségi pénztárgép !!

Páneurópai sebességmérő hét van épp Európában, a Tispol akcióhoz csatlakozva itthon mától csütörtökig számíthatunk a szokásosnál is sűrűbb radarozásra.

Április 16-tól 22-ig szerte Európában általános sebesség-ellenőrzési akcióba kezdett a rendőrség. A Tispol akcióhoz a magyar hatóság ma csatlakozott, felebarátaink csütörtökig Budapesten, valamennyi megyében és a gyorsforgalmi utakon is teljes erőbedobással ellenőrzik, hogy az autósok betartják-e a megengedett sebességhatárokat.
A háromnapos razzia folyamán a hírek szerint a rendőrség valamennyi működőképes traffipax készülékét beveti, beleértve az automata és a hagyományos mobil eszközöket is. A sebesség-ellenőrzések fedősztorijaelső számú oka, hogy a baleseteket leggyakrabban kiváltó gyorshajtás évente 8-10 ezer áldozatot követel Európában. Magyarországon 2011-ben a közúti balesetek közel harmadánál a sebesség nem megfelelő megválasztása, a gyorshajtás volt a kiváltó ok. 

 Arról nem érkezett hír, hogy mire is megy-e a játék?
/Csak nem a 18 milliárd forint költségvetési hiányt pótolni?/

Forrás:autonavigátor.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.