Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 29., kedd

Hajdúsámson...elmaradt testületi ülés !


Kedd délután, rendkívüli testületi ülés keretében vitatták volna meg a városban működő általános iskola és óvoda átszervezésének kérdését.
Az ülésre érkező Hamza Gábor polgármester a megjelentek nem kis felháborodására bejelentette, hogy a rendezvényt másnapra halasztják. A döntést azzal indokolta, hogy még nem érkeztek be a környező települések, köztük Debrecen oktatási intézményeiből azok a befogadó nyilatkozatok, amelyek szükségesek a testületi ülés megtartásához. A szülők felháborodva tüntettek a döntés ellen, s véleményüknek is hangot adtak az iskola átszervezésével kapcsolatban, érveiket felsorakoztatva követelték, hogy az iskola továbbra is önkormányzati fenntartású legyen. A polgármester rövid, de annál hangosabb párbeszéd után távozott a Polgármesteri Hivatal  Tanácsterméből, s kilátásba helyezte, hogy a másnap akár zárt keretek között tarthatják meg az ülést!!!
 (Hivatkozás:Haon/You Tube)
 
 
(A videó címe helyesen Hamza Gábor !)

A szülők ezután a jegyző asszonyt (Bagolyné Szűcs Mariann) ostromolták kérdéseikkel és kijelentették, készek a végsőkig elmenni, ha az iskolát és az óvodát továbbra is „a Hit Gyülekezetének kezébe kívánják adni”

 Első rész
   
Második rész 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.