Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 13., vasárnap

Hatodszor bajnok a Debrecen,így megnyerte a labdarúgó NB I-et is.

A Debrecen megszerezte hatodik bajnoki címét, miután az OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati meccsén 4-0-ra legyőzte a vendég Pécset. A Loki 11 pontos előnye a második Videotonnal szemben behozhatatlanná vált.
Az első félidőben Nagy József öngóljával szereztek vezetést a hazaiak, akik aztán Bouadla és Bódi góljával tulajdonképpen a szünetig eldöntötték a mérkőzést. A folytatásban még Kulcsár is betalált, így nagyarányú győzelemmel ünnepelhette bajnoki címét a Loki.
"Örülök, hogy fantasztikus közönségünk segítségével elértük a célunkat és megnyertük ezt a mai mérkőzést is. Szurkolóink az egész szezonban mellettünk voltak és segítettek minket. Gratulálok a keret minden játékosának a jó teljesítményhez és az egész éves munkához. Szeretnénk a bajnokságot veretlenül megnyerni" - nyilatkozta a lefújás után Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője.
 A LOKI 28 forduló alatt maradt veretlen, húsz győzelem mellett nyolc döntetlenje van. A bajnokságból két forduló van még hátra, Coulibalyék a Honvéddal idegenben, a Haladással pedig otthon játszanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.