Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 14., hétfő

A magyarok utálják a celebeket ?

Az Ipsos felmérése szerint a magyaroknak leginkább a ValóVilág szereplőkből van elegük. Közülük is Alekoszt utálják a legjobban. Puzsér Róbert is hamarosan csatlakozik a legantipatikusabbak társaságához.
 A közvéleménykutató cég felmérést készített a magyarországi hírességek tündökléséből és bukásából. Az erdemény közepesen meglepő. A leggyűlöltebb celebek a ValóVilág hősök. Az utálat listán Alekosz toronymagasan vezet, őt tartják a szavazók a leginkább kiégett, unalmas, antipatikus figurának. A megkérdezettek csupán 21 százaléka kedveli. Őt követi VV Attila (32%), Olivér (35%) és Anikó (38%) .

De nem csupán a reality celebekből van elege a magyar közönségnek. A VV listát Hajdú Péter és Lakatos Márk követi fej-fej mellett. A legrosszabbul öltözött stlyst, 39 szimpátia százalékot, a műsorvezető pedig 38-at szedett össze.
Ezek után pedig Puzsér Róbert és Friderikusz Sándor következnek, 40 és 45 százalékkal. Puzsér azért is különösen érdekes, mert márciusban robbant be a köztudatba, és úgy tűnik, 2 hónap alatt sikerült megismertetnie és megutáltatnia magát az országgal, -olvasható a "borsonline".hu oldalán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.