Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 9., szerda

Szellemváros épül...

A Délmagyar.hu információi szerint a Szeged melletti volt szovjet laktanyában építik fel a Die Hard 5 egyik helyszínét, a szovjet, Csernobil melletti Pripjaty-ot.

 Pripjaty soha át nem adott vidámparkja...

Az m1 Híradója szerint a Die Hard 5 egyes jeleneteit Szeged mellett is forgatják, az egykori volt szovjet laktanyában a csernobili kísértetváros, Pripjaty mását építik fel. A szovjet város soha át nem adott vidámparkjának díszleteit a Pécsi Vidámparkból hozzák.
A múlt héten Budapestre érkezett világsztár, Bruce Willis, így Szeged mellé is ellátogat. A lap információi szerint a pécsi vidámparkból kölcsönzött játékokat júniusra kell Szegedre szállítani, ekkor kezdődhet a forgatás.
Az egykori laktanyát 1991. február 13-án hagyták el az orosz katonák, a dorozsmai vasútállomáson vonatra szálltak. A szegedi laktanya utolsó ezredparancsnoka, Tyityerjatnyikov is integetett a szerelvényről. Helyüket, a Szegedi Tudományegyetem Öthalmi Kollégiuma és néhány vállalkozás vette át.

 Bruce Willis megérkezik Magyarországra. Fotó: MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.