Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 19., szombat

Úgy tűnik, börtönbe fogok kerülni !

"Mindenkit általános elégedetlenségre szólítok fel az Unióval kapcsolatban! Ha ezért börtön jár, le fogom ülni. A kormány szégyellje magát, hogy ilyen mélyre süllyedt!" (Vona Gábor )
 
„Az új Btk. tervezete szerint, aki uniós jogi aktussal kapcsolatban általános elégedetlenségre uszít, bűntettet követ el és 3 éves börtönbüntetéssel sújtható.


Amikor olvastam ezt a paragrafust, nem hittem el, sőt, igazából most sem akarom elhinni, hogy ilyen megtörténhet. Megtörtént. Az Orbán-kormány jóvoltából. Ezek szerint innentől kezdve majd nem lehet az EU ellen tüntetni, az ellen felszólalni, annak negatívumairól tájékoztatni a közvéleményt?
Itt szeretném jelezni, hogy az EU-t egy hazánkat kizsákmányoló, gyarmatosító, a nemzetállamokat felszámolni akaró zsarnoki erőnek tartom, amely már régen nem arról szól, aminek az alapító atyái szánták. Továbbá azt is egyértelműnek tartom, hogy ebben a közösségben nekünk, magyaroknak nem termett babér és nem is fog. Magyarország jövője Európában, de nem az Unióban van.
Különös egyébként, hogy mindez akkor történik, amikor a Jobbik meghirdette: hazánk Svájc és Norvégia mintájára az Európai Gazdasági Térségben legyen tag, de ne az EU-ban. És akkor, amikor a Jobbik azt is meghirdette: minden eszközzel meg kívánja akadályozni, hogy uniós nyomásra felszabadítsuk a magyar földpiacot a külföldiek előtt.
Ezért mindenkit általános elégedetlenségre szólítok fel az Unióval kapcsolatban! Ha ezért börtön jár, le fogom ülni. A kormány szégyellje magát, hogy ilyen mélyre süllyedt!”

Hivatkozás forrása Itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.