Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 20., szerda

Beperelte a "Hit Gyülekezete" a Jobbikot !!

A Hit Gyülekezete polgári pert indított jó hírnevének (?) megsértése miatt a Jobbik és több országgyűlési képviselője - Kulcsár Gergely, a párt Hajdú-Bihar megyei elnöke, Rubi Gergely, a párt Hajdú-Bihar megyei alelnöke, Ferenczi Gábor, a párt Veszprém megyei elnöke és ifj. Hegedűs Lorántné, az Országgyűlés jegyzője - ellen az elmúlt hetekben iskola-fenntartási kérdések ürügyén zajló "hecckampány" miatt - közölte a H.GY.

A Hit Gyülekezete emlékeztetett rá, hogy a törvények adta jogaival élve – más, a Fidesz által elismert "egyházakhoz" hasonlóan – néhány településen tárgyalásokba bocsátkozott egyes oktatási intézmények egyházi fenntartásba vételéről. A folyamat lezárultával az érintett képviselő testületek összesen három intézmény vonatkozásában szavaztak bizalmat (?) a "gyülekezetnek".

"Magyarország negyedik legnagyobb iskolafenntartó egyházaként a Hit Gyülekezete a rendszerváltás óta végez kimagasló színvonalú oktatási tevékenységet. Országos közoktatási intézményhálózata négyezer diákot képez. Az országos szakmai mérések alapján iskolái kiszámíthatóan a legjobb tíz százalékban teljesítenek. Emellett 22 éve működteti hazánk legnagyobb, nemzetközi hírű hittudományi főiskoláját" - zárul a közlemény.

FRISSÍTÉS !
Forrás:  "jobbról" nagyon különös hozzászólásokkal ! : ITT 
                   "balról" szintén érdekes hozzászólásokkal !: ITT

Nagyon érdekes dolog elolvasni és összehasonlítani a két oldal hozzászólásait, ...mintha nem is egy országban élnénk...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.