Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 14., csütörtök

A demonstráció az iskoláért ! ( 2012 06 13 )

"A Jobbik mindent megtesz annak érdekében, hogy ne a Hit Gyülekezete működtesse a jövőben a hajdúsámsoni II. Rákóczi Ferenc általános iskolát" - jelentette ki Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a párt hajdú-bihari elnöke szerda este, az iskola előtt tartott demonstráción.
Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő a résztvevők előtt bejelentette, a jövő hét végén aláírásgyűjtést kezdenek a településen helyi népszavazás kezdeményezésére, mert – mint mondta – ez lehet az egyik út ahhoz, hogy “megmentsék az iskolát”.
A demonstrációt rövid incidens zavarta meg: Kulcsár Gergely szavaira reagálva – miszerint a Hit Gyülekezete egy szekta -, egy az iskolából kilépő asszony azt kiabálta, hogy “hazudik”! A szónok kérte, hogy távolítsák el a bekiabálót a rendezők, de az asszony ekkor már visszament az iskolába.
Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselője, kijelentette: “Önöknek nem csak a kiállás, hanem a szembenállás is feladatuk lesz, amiben számíthatnak a segítségünkre.

       
         Videó a demonstrációról. Forrás:Haon/Youtube

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.