Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 7., csütörtök

Győz a Windows 7 ?

Szokatlan módon növekszik a Microsoft aktuális operációs rendszerének kereslete. 
 Az idei Computex kiállításon közzétett adatok szerint a Windows 7 a Microsoft eddigi legsikeresebb terméke, bevezetése óta 600 millió licencet sikerült a cégnek eladnia. A januári 525 milliós adatot figyelembe véve ez azt jelenti, hogy a cég az idei év első félévében 75 milliót adott el az aktuális operációs rendszerből ami meglepő annak fényében, hogy az idei év utolsó negyedévében várható az új változat. Sokak szerint ez annak a jele, hogy a Microsoft ügyfelei, és közülük is leginkább a vállalati ügyfelek bizalmatlanul tekintenek a Windows 8 elé. A ZDNet elemzője egyenesen Vista-t kiált, előre borítékolva az új termék bukását, azt a legutóbbi Windows fiaskóhoz hasonlítva.
Természetesen több magyarázat is létezik arra, hogy miért szárnyal továbbra is a Windows 7 eladások száma, amelyek közül csak az egyik, bár elég kézenfekvő, az újításoktól való félelem. Az eladásokhoz azonban biztosan hozzátartozik az is, hogy a Microsoft hamarosan megszünteti a Windows XP támogatását, igaz ezt  fokozatosan teszi, de.... -forrás és a folytatás Itt !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.