Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. június 3., vasárnap

Népszavazás a Hit Gyülekezete ellen ...

                                                           ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 "Rubi Gergely országgyűlési képviselő szerint a sámsoni iskolaátvétel mögött nagy alapossággal kigondolt álkeresztény, cionista koncepció áll."
 
Rubi Gergely

"A Hit Gyülekezete által a napokban bekebelezett hajdúsámsoni II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulóinak védelmében a Jobbik népszavazási kezdeményezéssel él. Rubi Gergely üzleti vállalkozást sejt a háttérben, aminek vélelme szerint azok a gyerekek ihatják meg a levét, akiket belekényszerítettek ebbe az előállt, szerinte kártékony helyzetbe. A képviselő elmondta: a szektások által összehívott tájékoztatón mindössze 102 fő jelent meg, közülük is csak 55-en szavaztak rájuk. A Hit Gyülekezete szerint azonban ez a szám már döntő többség.

 – Mivel rengeteg kétségbeesett szülő kereste meg a Jobbikot, hogy segítséget nyújtsunk az igazságtalansággal szemben, úgy döntöttünk, hogy népszavazást fogunk kezdeményezni a településen. Abból világosan látszik majd, hogy mi a többség tényleges véleménye – mondra Rubi Gergely. Beszámolt arról is, rengeteg szülő jelezte, nem hajlandó tovább járatni a gyerekét a szóban forgó intézménybe, ha az a Hit Gyülekezete fennhatósága kerül. Ám mivel ez az egyetlen iskola van Hajdúsámsonban, Rubi szerint nem biztosított a szabad iskolaválasztás a gyermekek számára !  "

Olvasható a "cívishír.hu"  oldalán. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.