Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. július 9., hétfő

" Házasság " amerikai módra?

  Álljon meg a fáklyás menet,tö....van a menyasszonynak ! 

                                      Régi barátjával kötött házasságot szombaton Barney Frank ...
(kép: The New York Times)

... amerikai demokrata párti képviselő, az amerikai kongresszus első tagja, aki hivatalosan azonos neműt vett el. A két férfi Deval Patrick, Massachussetts állam kormányzója előtt esküdött örök hűséget egymásnak háromszáz meghívott társaságában Bostonban. A vendégek között volt John Kerry szenátor, egykori elnökjelölt és Nancy Pelosi, az amerikai kongresszus képviselőházának demokrata párti frakcióvezetője is.
A 72 éves Barney Frank a nála 30 évvel fiatalabb James Readyt vette el, akivel 2007-ben ismerkedett meg egy adománygyűjtő körúton Maine államban. Ready Ogunquit településen él, ács-, festő- és hegesztő műhelye van.
Barney Frank, a képviselőház pénzügyi bizottságának egykori elnöke, 1980-ban lett a kongresszus tagja, és mostani megbízatásának végén nyugdíjba vonul. Az átfogó pénzügyi szabályozási reform és a halászok jogainak támogatója, aki első kongresszusi politikusként vállalta nyíltan másságát.
(...hová jut a világ? /a szerk./)
Hivatkozás; Index.hu
szerk:Posta Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.