Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. július 29., vasárnap

Több a külföldi turista...

                                ...a Hungaroringen,olvasható a hirado.hu oldalon
 

"Közel 32 százalékkal több külföldi turista érkezett a Hungaroringre csak a magyar nagydíj miatt és valószínűleg egy-két nappal tovább is marad" – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
A főbejárat előtt gyalog gyorsabban lehetett haladni, mint kocsival.
Van, akinek sosem elég a hőségből. A finn szurkolók lakókocsijában még szauna is van. A pálya melletti kempingben 10 százalékkal vannak többen, mint tavaly.
A futam érdekessége, hogy nem csak a kempingek és az olcsóbb szállások iránt nagyobb az igény, hanem a fővárosi 4-5 csillagos szállodák is telt ház körüli eredményekkel számolhatnak ezen a hétvégén. Erre korábban csak a 2008-as válság előtt volt példa.
Több a munkája a rendőröknek is
"A két nap alatt eddig összesen öt hölgyet állítottak elő tiltott kéjelgés miatt, közülük kettőt már tegnap a bíróság elé állítottak, őket 10-10 napra ítélte az illetékes bíróság. Szombatig szerencsére sem kiemelt bűncselekmény, sem autólopás nem történt a pálya környékén" - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.