Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 22., szerda

A jobboldal érdeke, hogy polgárháborút robbantson ki !

Az elmúlt években jól működött a szélsőségekre épülő kampány, mondta Daróczi János a hétvégi ceglédi szélsőjobboldali demonstrációval kapcsolatban. Az újságíró szerint az, amit a szélsőjobb művel, jelentős kiszolgáltatottságot jelent a cigányságnak, a roma emberek belefáradtak abba, hogy velük kampányolnak. A jogvédő hozzátette: téves az a vélekedés, hogy a romák nem szeretnek dolgozni, mert akár ezer forintért is elhelyezkednének, azonban ehhez munkahelyekre lenne szükség. Daróczi János szerint annak ellenére, hogy a kormány szavakban mindent megtesz a cigányság felzárkóztatásáért, Magyarországon ma apartheid-jelenség van.

Az újságíró elmondta: a romákat teljesen elkülönítik és megfélemlítik.
(a képen látszik hogy "rettegnek"-a szerk.)    A rendőrség ugyan valóban mindent megtett a ceglédi helyzet megnyugtatásáért, ugyanakkor az, hogy nem történt tragédia, az a helyi cigányság józanságán múlt, vélekedett. Daróczi János elmondta: a jobboldal érdeke, hogy polgárháborút robbantson ki, hogy ezzel bebizonyítsa, hogy a romák erőszakosak.


A jogvédő hozzátette: ha a helyzet nem rendeződik, külföldi segítséget kell kérniük azért, hogy megóvják a magyar cigányságot. (?)

Daróczi János az ATV Egyenes Beszédben (Videó itt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.