Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 19., vasárnap

Kicska megtöri a csendet.

 László, Keresztes Ildikó volt férje hosszú hallgatás után megtöri a csendet. Az EDDA  MŰVEK basszusgitárosa lapunknak adott exkluzív interjúban őszintén mesél a válás igazi okáról, és a fiatal szerelméről keringő álhíreket is cáfolja!

Óriási botrány övezte a szakítás és a válás hírét. Kicska László egy szempillantás alatt az ország fekete báránya lett. Elítélték, amiért elhagyta a feleségét egy fiatalabb nő miatt, és megvádolták, hogy csak kihasználta az énekesnőt, akit elhagyott mivel nem lett közös gyermekük..
Kívülállóként figyeltem a saját életemet"
– Amíg nős voltam, nem akartam nyilatkozni. Nem lett volna fair senkivel szemben – vágott bele Laci. – Nem számítottam ekkora felhajtásra, arra meg végképp nem, hogy a válás kimondása után is naponta írnak majd rólunk az újságok, ráadásul leginkább
valótlanságokat.
Kellemetlen helyzet ez, hiszen rendkívül nehéz döntést hoztam, amikor azt mondtam, nem akarok többé úgy élni, mint  korábban. A gyermekvállalás kérdésének azonban... 
...ha kíváncsi vagy a folytatásra ITT olvashatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.