Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 25., szombat

Ismét akcióban a Hit Gyülekezete Hajdúsámsonban !

"Több mint érdekes stációhoz érkezett a hajdúsámsoni II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Művészetoktatási Intézmény „egyházi” kézbe történő átadásával kapcsolatban.
Előzmény: 2012. május 30-án a hajdúsámsoni képviselő testület 7 tagja igen szavazatával beteljesedni látszott az a rémálom, amely néhány héttel azelőtt került napvilágra, miszerint a HIT gyülekezete, pusztán felebaráti segítségnyújtásból átveszi a megye legnagyobb, egyben Hajdúsámson egyetlen 1.200 tanulót számláló igen korszerű iskoláját.
A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal törvénysértőnek találta a sámsoni döntést és annak visszavonására szólította fel az önkormányzatot. Persze a nagyokos polgármester és csatlósai visszaírtak a kormányhivatalnak, hogy rosszul értelmezik a jogszabályokat és gyakorlatilag nem értenek (?) kellő képen a kérdéshez."
A sámsoni képviselő testület egyik tagja, aki véletlenül...A történetet itt olvashatod tovább !
Szerző: Ágoston Tibor
És egy érdekes csatolmány!
Ebes testületi ülés kivonat.2012.doc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.