Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. szeptember 13., csütörtök

Ami a közmédiákból kimaradt...

Nem Tánczos Gábor a gyilkos, megvan az elkövető, de 50 évre ?? titkosították !!

Figyelemre méltó kijelentést tett dr. Lépold Józsefné, aki írásszakértőként vett részt az 1998-as körmendi gyermekgyilkosság vizsgálatában. A szaktekintély is azt vallja, amit már régóta tudunk: nem az igazi tettest ítélték el !
 dr. Lépold Józsefné
1998. április elsején brutálisan megölték a 11 éves H. Zsófiát. A körmendi kislányt gyilkosa fejbe verte és átmetszette a nyakát. A rendőrség a szemtanúként jelentkező Tánczos Gábort gyanúsította meg a gyilkossággal. A férfit jogerősen elítélték, kilenc és fél évet ült, állítása szerint ártatlanul. A közvéleményt megosztotta az ügy, sokan kételkedtek a férfi bűnösségében.

Köztük dr. Lépold Józsefné is, aki grafológiai szaktekintély, s írásszakértőként készített elemzést Tánczos Gáborról (1999-ben, a nyomozás ideje alatt meg is verték, amiért azt a szakvéleményt adta, hogy Tánczos ártatlan )- (vajon kik lehettek?a szerk.). Lépoldné  ezt mondta: "A mai napig állítom, hogy aki H. Zsófikát gyilkolta volna meg az ítélet szerint, nem ő az elkövető. Ma már tudjuk, hogy nem ő az elkövető, mert megvan az igazi. Csak mi történik nálunk? Ötven évre titkosították (...) És hogy miért nem lehet erről beszélni? Az esküm alapján."
A Borsnak Lépoldné hozzátette: magánnyomozók is dolgoztak a Tánczos- ügyön, akik azonban váratlanul leálltak a nyomozással. (?)
Tánczos négy éve szabadult, azóta bezárkózva él.
– A fiam legfeljebb bevásárolni jár, én még munkába sem engedem, nehogy baja essék – magyarázta Tánczos édesanyja, Gyöngyi. – Gábornak semmi köze a gyilkossághoz, de felsőbb érdekek nem engedik, hogy kiderüljön az igazság.Az ügy kísértetiesen hasonlít egy 120 éve történt esethez. ITT
(A Bors nyomán)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.