Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. szeptember 21., péntek

Növényvédő szerrel is mérgeztek...

...nemcsak erős altatóval, azok a  sorozatrablók, akik főként szexet ígérve cserkésztek be idős embereket. A bandának legalább három halálos áldozata van, köztük egy kocsmáros is, akinek italába egyikőjük növényvédő szert öntött. A férfi kínhalált halt, majd utána kifosztották.
Akit megtámadtak ezek a nők, hívja a rendőröket! 

Az egymással rokonságban álló (hátrányos helyzetű-a szerk. ) "nők"(?)– G. Katalin (23), F. Aranka (50), G. Enikő (35), G. Gyöngyi (40), R. Erzsébet (38) – kegyetlen módszerrel vadásztak főként az egyedülálló, védtelen idősekre.(A román állampolgárságú nőkről annyit tudni, hogy tíz éve élhetnek Érden, és feltehetően több településen raboltak már.) Az agg férfiakat, akik beengedték őket házaikba, szó szerint elcsábították. Az idős nőkhöz pedig visszautasíthatatlan kacatokat ígérve jutottak be. Ott azonban hamar elszabadult a pokol, és az idős emberek órákkal később otthon, vagy a kórházban ébredtek.

A Blikk cikke után a rendőrség szerint számos bejelentés érkezett. Volt, olyan, aki az újsággal a kezében sétált be a kapitányságra, ugyanis a nők között felismerte támadóját. Információink szerint közel nyolc ügy került így felszínre. Jelenleg mintegy húsz esetet vizsgál a rendőrség. Ezek többségében idős férfiak az áldozatok, akik kocsmában, boltban ismerkedtek meg a nőkkel, akik egy ideig kellették magukat, majd amikor bejutottak a házba, italt vagy kávét kértek. Ebbe öntötték bele titokban a dormikumot, illetve a növényvédő szert. A rendőrség azt gyanítja, húsz esetnél is több lehet a sorozatrablók rovásán.– A tapasztalatok szerint az idősek szégyellik a velük történteket, ezért nem tettek feljelentést a támadás miatt.

 A nyomozók arra kérik az áldozatokat, akik a nőkben felismerik a kirablóikat, hívják bátran a 112-es számot – mondta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A nők közül többen többen előzetes letartóztatásban vannak. Értesülésünk szerint a Romániába szökött G. Enikőt pénteken elfogták a külföldi hatóságok. Mint kiderült, nem csak öt tagja lehetett a bandának, felmerült a gyanú, hogy G. Irén is a csapat tagja lehetett.
 (A Blikk nyomán.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.