Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. szeptember 20., csütörtök

Öreg ember nem vén ember ?

 Biztonságot talált a Damu-ügy után Palácsik Tímea Andy Vajna oldalán. Már nyíltan vállalják a kapcsolatot.

Sokáig csupán nyílt titok volt Palácsik Tímea és Andy Vajna szerelme, ám a világhírű producernek nemrégiben elege lett a titkolózásból, s nyíltan vállalta kapcsolatát Tímeával.
 „Nincs ebben semmi különös – nyilatkozta az egyik hetilapnak Vajna. – Beleszerettünk egymásba.(Vajna Tímeába,a csaj meg a Vajna pénzébe -a szerk.) Itt vagyunk, együtt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat.” 

Nem indult egyszerűen a szerelem, hiszen Damu Roland erőszakos cselekedete és az azt követő vég nélküli peresekedés alaposan kikészítette a csinos fiatal lányt. S talán pont Vajna érett, megértő szavaira(meg a pénzére -a szerk.) volt szüksége, aki naponta többször is felhívta, s kérte, ne csináljon semmi hülyeséget. Tímea a lapnak elmondta, édesapján kívül ekkor a producer volt az egyetlen, aki mellette állt. Azóta pedig a sok közös program hatására elválaszthatatlanok lettek. Tímea biztonságot talált: „Andy az egyetlen férfi, akiről tudom, hogy soha nem bántana.”

(Úgy látszik egy bizonyos kor felett minden férfi meghülyül,ki előbb ki később...a szerk.)

Forrás:kiskegyed
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.