Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 20., szombat

Az ítélet precedenst teremtett!

Fekete festéket borítottak a Fidesz táblára !

A párt helyi szervezetének elnöke szerint a Dániel Péter ügyében a Kerekiben leöntött Horthy-szoborral kapcsolatban hozott ítélet precedenst teremtett!

 Fekete festékkel öntötték le a kaposvári Pártok Háza falán lévő Fidesz-táblát - erősítette meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az egyik kaposvári portálon megjelent hírt.
Méhes Dóra tájékoztatása szerint a történteket a párt képviselője jelentette be.
- A rendőrség a rongálás miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást - tette hozzá.
A kaposvarhirado.hu közlése szerint a Szent Imre utcai épület őre szombaton hajnali négykor járta körbe a házat, de akkor még semmi rendellenességet nem tapasztalt. Reggel hatkor a szolgálatváltás idején az újbóli ellenőrzéskor fedezték fel, hogy a Fidesz házfalon lévő tábláját fekete festékkel öntötte le valaki.
Dér Tamás, a Fidesz kaposvári szervezetének elnöke az MTI-nek azt mondta: "a Siófoki Városi Bíróság bírája a Kerekiben leöntött Horthy-szoborral kapcsolatos ítéletében - Dániel Péter ügyében - precedenst teremtett".
- Az ilyenfajta véleménynyilvánítás nem volt jellemző eddig városunkban - mondta Dér Tamás, hozzátéve: a Fidesznek egyébként is megvannak azok a csatornái, amelyeken fogadják a polgárok véleményét.
A Fidesz kaposvári elnöke hangsúlyozta: ha a Pártok Háza falán lévő bármely más szervezet tábláját öntötték volna le, azt ugyanúgy elítélné, mint ezt az esetet.
Forrás:  hír6.hu/MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.