Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 27., szombat

Neki még nem sikerült "felzárkózni"...

 ...de jó úton halad ...a "más kultúrájúak" felzárkózásában (a börtön felé !)

  


Sajnos a videó hitelességét egyelőre nem lehet megállapítani: sokan nem értik, hogy miért veszi fel valaki a történéséket éppen akkor, ezért felmerülhet, hogy megrendezett jelenetről van szó. Ez ellen szól az, hogy a háttérben hallatszik a videózó lányok nevetése, akik valószínűleg azért kezdték rögzíteni a férfit, mert az majdnem elaludt és jól láthatóan nem volt józan állapotban. Legyen a videó valódi, vagy akár megrendezett, arra tökéletesen alkalmas, hogy megtanuljuk: mire kell vigyázni, ha tömegközlekedési eszközön drága mobileszközt veszünk elő és használunk. Ha valaki tud valamit a készítőkről, vagy rendelkezik információval a videó hitelességével kapcsolatban, az kommentben feltétlenül jelezze!(...)Technet.hu


Frissítés: A felhívásunknak eleget téve egyik olvasónk kommentben máris jelezte, hogy szemtanúja volt az esetnek, így következzen az ő rövid beszámolója:
 "Az eset 25-én este fél 11 körül történt, a metrót megállították, de mivel már a két megálló között volt, tovább ment. A rendőrséget azonnal értesítette egy utas, és a Nagyvárad térnél a hölgy és a tanúk is kiszálltak!" 
Hivatkozás: Technet  (Olvasd a kommenteket az oldalon!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.