Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 8., hétfő

Leveleink csatolmányaiban is kotorászik a Gmail !

Ahogy minden, ez is a mi érdekünkben történik:(mintha a mi politikusainkat hallanám..a szerk.) így a csatolmányok tartalmát is figyelembe vevő, releváns találatokat fog kínálni leveleinkhez a Google.


Régen észrevehette minden Gmail felhasználó, hogy ha levelében, mondjuk, a lakásáról ír valakinek, akkor nagy valószínűséggel a „Amerikai lakások 20M-tól/Floridai luxus ingatlanok bérlővel: /Magas éves hozam, azonnali bevétel/akárkicsoda.hu/amerikai-ingatlan” jellegű hirdetés tűnik fel  az e-mail mellett. A Google akkor jeleníti meg a Gmailben a hirdetéseit, ha szövegünkben fellelhető kulcsszavak minél pontosabban megfelelnek az adott hirdetést feladó reklámüzeneteinek. Ezt hívja a keresőóriás kontextus szerinti célzásnak.
A Google szeme mindent lát. Mostantól olyan új szolgáltatást indított, ami lehetővé teszi, hogy....tovább itt olvashatod
Szerk: Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.