Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 17., szerda

Meghalt Komár László!

 Súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes, ám nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László (†67) ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el.
Komár László 1944. november 28-án született Adásztevelben. A Wikipedia róla szóló szócikke szerint 1962–1965 között a Scampolo, majd 1965–1967 között a Dogs együttes tagja volt. 1966-ban részt vett a Táncdalfesztiválon.
1967-től ismét a Scampolo tagja lett, de már szólistaként. 1969–1970 között az Atlas, és a Bergendy-együttessel lépett fel. 1971–1972 között a Non-Stop együttes énekese volt. Ekkor jelent meg első szólókislemeze Jóbarátom címmel.
Egy évvel később a Szemek, Szájak, Szívek nevű együttes tagja volt. 1981-ben jelent meg első nagylemeze Pepita címmel, melyet számos újabb követett.
Dalai rock and roll stílusúak, a magyar Elvis Presleynek is nevezik, mivel saját bevallása szerint is rajongója az énekesnek. 2011. november 28.-án Hungaroton kiadó Életműdíjat adományozott neki.
Komár László ötször állt oltár elé. Az utolsó házasságát egy korábbi, mégpedig a harmadik feleségével, Krisztinával kötötte az év elején a legnagyobb titokban. Nyolcéves kislánya, a negyedik házasságából származó Karolina és annak anyja, Fruh Erzsébet sem tudott az esküvőről. Az énekesnek van még egy 31 éves fia is, Balázs Ausztráliában él. Két gyermeke 2010 augusztusban találkozott egymással először.
Komár László (†67) nyugodj békében.
Blikk információ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.