Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. október 9., kedd

Sámsonkerti "kaland"

Olvasónktól kaptuk az alábbi levelet.
 "A múlt héten jártam Sámsonkertben egy ismerősömnél és nagyon meglepődtem mikor befordultam a Jánostava útra,majd tovább a Szűcs utcán,milyen sokat fejlődött az elmúlt húsz év alatt.Szuper műút épült gyönyörű új családi házak,aztán ahogy elértem az iskolához és befordultam balra a Fő utcára, hát kezdett megváltozni a véleményem.Az út olyanná változott hirtelen az autó alatt amilyen ezelőtt húsz-harminc éve volt,gidres-gödrös, hepehupás.Igen most már ráismertem ez a régi szőlőskert,igen ez az a hely ahol semmi sem változik,mindegy hogy balról vagy jobbról fúj a szél a buckák megmaradnak. A kert ezen része mintha nem is ehhez az országhoz tartozna,mintha az itt élő embereket a Sátán büntetné,hogy nektek itt kell élnetek mert ti nem tartoztok a kiváltságosak közzé. Ez itt a sötét oldal ! Számomra érthetetlen,hogy egy település -itt Hajdúsámsonra gondolok- amely városnak tartja magát,hogy engedheti meg, hogy a hozzá tartozó kertség egyes részei között ekkora strukturális különbség legyen! Szerintem az ilyen város vezetősége és képviselő testülete hiába  mondogatja hogy "mi a lakosság érdekeit képviseljük " -és nem megélhetési politikusok vagyunk-nehezen hihető el.
Na de reménykedjetek "sötét oldali" kerti lakosok,hogy semmi nem tart örökké és egyszer Ti is fel tudtok zárkózni ha nem is egyhamar,mert ahogy a mondás tartja, a remény hal meg utoljára !

Őszinte barátsággal: Bakos István "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.