Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 25., vasárnap

Egy " korszak " lezárult.

Foto:RTL klub

Véget ért az idei X-Faktor egyik külön versenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként.
Mert az, amit Zámbó Krisztián kapott ebben az idényben, az egy nálánál lelkileg sokkal jobb állapotban levő énekest is megrogyasztott volna, ebben azt hiszem egyetérthetünk. Nem, nem védeni akarom, de ha mindezt hóviharban, az arcba csapódó jégeső közben kell abszolválni, egy feljajdulás valahol azért jogos. Az RTL Klub elérte, amit akart, megvan a nézettség, jöttek a szavazatok, amik, csak hogy az összeesküvés-elméletek rajongóinak is kedvére tegyünk, a hetedik fináléra valahogy elfogytak, és ott hagyták  Krisztiánt "ádámkosztümben", tessék fiam, így legyél elegáns az Operabálon. (A képen is látszik hogy a fickó nagyon meg van roggyanva.../a szerk./)

Na de Zámbó Krisztián nélkül is lesz X-Faktor, a mókuskerék forog tovább, de azért azt ne tessék elfelejteni, hogy a fickót az RTL akarta mindenképpen az élő műsorba, ők tudták már az elején pontosan, mit, mennyit ér a hangja, mi az, amit ki lehet hozni belőle, a k.....anyázásból nekik is kijár, nemcsak a saját képességeiben ennyire elvakultan bízó csávónak. Mert ha valaki a második, igencsak elbaltázott körben megmondja neki, hogy te, a harangöntés is szép szakma, ne erőltessük ezt az éneklést, most egy idegronccsal kevesebb rohangálna az országban.
Szerk: Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.