Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 18., vasárnap

Ha valami nem tetszik... ?


A Demokratikus Koalíció közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat a leveleket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.  Olvasható a hirado.hu oldalán.
Az Országgyűlés Sajtószolgálata későbbre ígért reagálást. 
A Demokratikus Koalíció közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat a leveleket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.
A DK az MTI-hez vasárnap eljuttatott kommünikéjében felidézte, hogy ezen a héten újabb akciót hirdettek az előzetes választási feliratkozás ellen, arra kérve támogatóikat, hogy az összes kormánypárti képviselő e-mail címére küldjenek egy javasolt szövegű tiltakozó levelet.
A felhívásnak olyan sokan tettek eleget, hogy az megterhelte a parlament informatikai rendszerét,(?) ezért az Országgyűlés Hivatala letiltotta a további leveleket - írták, hozzátéve, hogy "a Demokratikus Koalíció jellemzőnek tartja a jelenlegi parlamenti többségre, hogy a polgárok tömegének immár sokadik módon kifejezett tiltakozását érdemi válasz nélkül hagyva, technikai úton próbálja hárítani".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.