Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. november 27., kedd

Sárga csillagot kap Kövér László !

 386 sárga csillagot ad át az Élet Menete Alapítvány Kövér László házelnöknek, egy figyelemfelhívó demonstráció keretében. A szervezet így tiltakozik a parlamenti keretek között is megjelenő náci ideológia ellen.

Csillagokat oszt kedden délután az Élet Menete Alapítvány: a szervezet képviseletében egy 12 éves általános iskolai tanuló – a B-14514 számú auschwitzi fogoly és a holokauszt során elpusztított 2 millió gyerek nevében – 386 darab sárga Dávid-csillagot adna át Kövér Lászlónak az Országgyűlés elnökének, felkérve, hogy ossza szét a képviselők között, így segítve 'az esetleges összeírás eredményének bevált módon való megjelenítését'.

'Az Élet Menete Alapítvány egyben felhív minden jóérzésű embert, csatlakozzon a magyar országgyűlés előtt rendezett tiltakozó demonstrációhoz: mutassuk meg, hogy ebben a kérdésben nem tolerálunk bizonytalankodást, a náci ideológiát a magyarság nem tűrheti el szó nélkül az Országgyűlés falai között; ha politikusai hallgatnak, a civilek megszólalnak' - olvasható a az alapítvány közleményében.
Forrás:orientpress

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.