Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 8., szombat

Ingyen SMS !

Nemcsak a telefonodról tudsz sms-t küldeni, hanem már a számítógépről is - ráadásul ingyen! Igaz csak 140 karakterig,de ez is érdekes! Jobb mint a semmi !

Ha éppen lemerülőben van az egyenleged, és sürgős lenne az üzenetküldés, vagy csak nem szeretnéd tovább csapolni a számládat, nagyon jól jön egy olyan internetes szolgáltatás, melynek segítségével ingyen küldhetsz sms-t.
Nincs szükség regisztrációra, sőt, semmiféle személyes adatra, mindössze a címzett telefonszámát kell megadnod.Ezután jöhet maga az üzenet. 140 karakternyi szöveg elküldésére van lehetőséged, ékezetek használata nélkül. Fontos, hogy szoríts helyet az aláírásnak, mert az üzenetből nem derül ki, hogy te vagy a küldő. Az sms általában néhány másodpercen belül megérkezik a címzett telefonjára.
Használata, Select country: itt kiválasztod az országot majd Enter number: beírod a telefonszámot és lentebb a Captcha kódot és rányomsz a Send Nov feliratra és kész.
Jó szórakozást.
Szerk:Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.