Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 9., vasárnap

Nemzetiségi döntő lesz az X faktorban!


" Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy fél süket bohóc adta a másikat harminc centis f....korbáccsal.
És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy lapon emlegesse Hernádi Juditot, Elton "keselyű" Johnt, Freddie Mercury-t, John Lennont és Császár Elődöt, ezt nem sok tévéműsor tudja elérni, azt meg pláne nem, hogy utóbbit visszasírjuk. (...)

Nézzünk egy konkrétumot, úgy az igazi. A római rabszolganőnek fazonírozott Csobot Adélról ismét kiderült, hogy minden nótát pontosan ugyanúgy, ugyanazokkal a manírokkal azon az egy hangon és stílusban énekel el, mint a válogatón nagy sikert arató első dalt. Ha ennek a csajnak odaadnák a Motörhead Overkilljét, azt is pontosan úgy nyomná el mint egy húszas évekbeli kuplét, és hozzá kényszeresen vigyorogna, mert az olyan cuki, hogy csak na...

A mentorok meg pontosan azt csinálták, amit eddig, Feró szart az egész közepébe bele és a szomszéd közhelygyáros kisiparos fröccsöntő gépéről tegnap leeső három munkadarabot hozta el magával, színpadra teremtettek, nagyon jó vagy, te ezt megnyerheted - lehet úgy van vele, hogy ennyi pénzért ennyi jár, nem tudom. Keresztes is dicsért mindenkit, a mondandója elemei pontosan olyan csereszabatosak voltak, mint Feróé, ha valaki készítene egy válogatást belőlük, nagyon megköszönném. Malek és Geszti kicsit egymásnak feszült, mert mindkettő elvakult vehemenciával dicsérte a saját kutyája kölykét, ahelyett, hogy valamelyikük legalább egyszer megmondta volna mentoráltjainak, hogy ez most nem volt jó, de kiveszem a kezem a biliből, nem kell szólni...."   Tovább ITT olvashatod ! 

A jövő heti döntőben tehát Oláh Gergő és Antal Tímea küzd meg egymással Csobot Adél asszisztálásával!

1 megjegyzés:

  1. Ez a faktor széria már totálisan elfáradt. Max közepes énekeseket próbálnak meg hétről-hétre feltuningolni, de a tehetség hiányánál már csak a folyamatos sz@r dalválasztás az idegesítőbb. Csobot Adél féláriát csinál az Imagine-ből, Szabó Dávid tökön szúrja az oroszlánkirályt, meg Elton papát is (már ha volna neki), Oláh Gergő börtönrockosra, meg mulatósra veszi az egyik legütősebb Queen dalt, Antal Timinek pedig (meglepetésemre) egy mezei Wolf Kati
    szám is feladja a leckét. Most már csak az a kérdés, hogy Mikinek mitől lábadt könnybe a szeme? Szorít az alsógatyája?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.