Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 22., szombat

Netvadász

Mára olyan mértékben szaporodtak meg a WiFi Internet hozzáférési lehetőségek, hogy szinte bárhol tartózkodunk, valahol a közelünkben biztosan van egy hozzáférési pont. Számos étterem, szálloda, üzlet és Internet szolgáltató tart fenn nyilvánosan elérhető WiFi pontot, (HotSpot) amelyen keresztül csatlakozhatunk az Internethez, ha WiFi eszközünk képes elérni ezeket. A Hotspotok közül számos térítésmentesen vehető igénybe. 


Ezek rendszerint valamilyen reklámtartalmat is párosítanak a szolgáltatáshoz, emellett azonban teljes értékű, gyors Internet hozzáférést biztosítanak.

A külső egység és a külső antenna használata nagymértékben megnöveli az áthidalható távolságot. A Netvadász készlet antennája parabola tükörrel is kiegészíthető, amellyel kedvező terepviszonyok mellett 10 Km fölötti távolság is áthidalható. 
 Részletek ITT 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.