Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. december 16., vasárnap

Törvénysértő volt a hajdúsámsoni...


...oktatási intézmények vezetőinek leváltása. Ezt állapította meg a Kúria napokban hozott döntése. Még tavaly márciusban menesztette a képviselő testület a helyi iskola és óvoda vezetőit. A két igazgató a kormányhivatal segítségével bírósághoz fordult. A megyei testület elutasította észrevételeiket, a legfelsőbb bírói szerv azonban nekik adott igazat. 

Hamza Gábor polgármester elfogadja az ítéletet, de szerinte ez már nem időszerű. Az óvoda vezetője áthelyezéssel távozott, az iskola igazgatója pedig szerződést bontott  az önkormányzattal. Ennek ellenére a polgármester elrendelte: hogy most utólag kérjék ki az érintettek véleményét.
- Amikor a képviselő testület beszerzi ezeknek a szervezeteknek a véleményét, újra összeül, s akkor a képviselők dönteni fognak, hogy a testület fenntartja-e a korábbi határozatát, vagy nem – nyilatkozta Hamza Gábor polgármester.
 Hivatkozás: dehir.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.