Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 12., csütörtök

A pusztulás' 2012'

Nostradamus Effect: A maják megjósolták, hogy, 2012. december 21-én bekövetkezik a világvége. Ezen a napon, mely egyben a téli napforduló idejére esik, lesz egy 26.000 évente előforduló ritka bolygóegyüttállás.


Kommentár nélkül !!

"Az elmúlt hetek történései mindennél jobban bebizonyították, hogy hazánk gyarmati szerepet tölt be az Európai Unióban, egy ilyen szervezetben Magyarországnak nincsen politikai és gazdasági jövője – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Vona Gábor. Írország közelmúltbeli példájára hivatkozva kijelentette, részleges államadósság elengedés és újraütemezés nélkül az országnak nincs esélye kilábalni a válságból."


 A Jobbik elnöke szombat délutánra...Tovább itt

Kínos ügy...Súlyos plágiumgyanú !

Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a nyolcvanas években írt tanulmány szövegével – derítette ki a hvg.hu. A dolgozat ráadásul nem felel meg a doktori disszertáció alapvető követelményeinek sem, ennek ellenére summa cum laude minősítést kapott bírálóitól!  A teljes hír itt olvasható..

''Kolláth  György  szerint  nem  lehet  felelősségre  vonni  az  államfőt ,mert  ez  elévült  ügy.Nagyon  jók  a  törvények.Morális  szempontból  nem  jó  ez  a  helyzet, de  nem  tragikus.Nyugaton  más  a  helyzet. Magyarországon  meg  nem  büntethető ''

[ Plágiumnak vagy plagizálásnak nevezik azt a cselekedetet, ha valaki egy másik ember (az eredeti szerző) munkáját saját publikált munkájában hivatkozás, forrás megjelölés nélkül felhasználja, azt sajátjaként tünteti fel]