Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. február 1., szerda

Kiverte a biztosítékot !

A  ValóVilág5 szereplői -a negyedik széria történelmi sikere után- ők is segíthetnek a "Minden gyerek lakjon jól" alapítvány munkájában. Anikó, aki a ValóVilág4 szereplőjeként közelről látta, hogyan is működik egy ilyen jótékonysági hét, bement a Villába, hogy elmondja a játékosoknak, milyen feladatok várnak rájuk.
Itt kezdet nálam a feszültség emelkedni nem, nem a vén hatvanéves múmia miatt -akinek valamilyen "különös betegség" miatt elszíneződött a bőre- rikácsoló, begyepesedett előítéletekkel teli, buta  nőszemély[itt] miatt aki havi egy milláért ad tanácsokat,nem.
A biztosíték azért ment ki mert megint hülyének nézik a szegény egyszerű honpolgárokat és erre még büszkék is !!
Félreértés ne essék nem a szegény éhező gyerekektől sajnálom az adományokat.Ők nem tehetnek róla hogy vannak!

A gond ott van ahol tíz gyereket nevelnek, mert a megélhetés egyik biztos formája a  gyerekcsinálás és kinevetik azokat az embereket akik végkimerűlésig dolgoznak hogy ki tudják fizetni a számláikat, befizessék becsületesen az adójukat,hogy legyen miből a segélyeket kifizetni ezeknek a talán... mindenki tudja kikre gondolok,mert dolgozni az azért már nemigen esik jól.

Már pedig a tavalyi akcióban kiosztott állatokkal is munka lett volna az meg ugye köztudottan büdös "Kihurcolni, behurcolni, melegen tartani, sok idő, míg megnőnek" [itt] hát nem egyszerűbb gyereket csinálni és tartani a markukat az adományokért!
És a körforgás kezdődik újra és újra,hát ez a VALÓ VILÁG !

Frissítés itt !!!  ...és mi segítsünk ???

Jó hír !

Jó hír - csökken az üzemanyagok ára !
 2012.02.01
Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát mától a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. 
Valószínű ennek apropóján küldte nekünk címezve az alábbi humoros érdekességet  "Zsukkos" nick nevű olvasónk.
Köszönjük.
 .
Arra még szerintünk várni kell "pár hónapot"hogy nálunk is hasonlóképpen alakuljanak az árak de [ne] reménykedjünk ami késik nem múlik !