Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. március 6., kedd

Hogy is volt ez ?


 Ez a rendőrségi hír:  (Itt)
Három ember esett egymásnak egy rábahidvégi italbolt előtt hétfő délelőtt. Egyiküket megszúrták, a hatvan év körüli helyi lakos a helyszínen meghalt.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított - tájékoztatta portálunkat Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

..és egy szemtanú leírása:     (Itt)
"A történet: reggel 9 óra körül érkezett a Rábahídvégi kocsmába két helyi - 50-60 év körüli - ci***,akik miután látták, hogy egy szintén helyi férfi szalonnát eszik az egyik asztalnál, többször is bekóstolták (egyél otthon paraszt stb.).
A magyar férfi egy idő után megelégelte és meglökte az egyik ci***t. A két ci*** ezután kiráncigálta a kocsma elé, ahol ketten a földre vitték és rugdalni kezdték. A magyar férfi a szalonnázó késével megszúrta mindkét ci***t, az egyiknek a kezét, a másiknak a belső combját érte a szúrás.
A combos bökés olyan jól sikerült, hogy a ci*** 3-4 perc alatt elvérzett."
Kérdés: Vajon melyik a hihetőbb ?

" Az ön Google fiókja mostantól nem elérhető ! "

Tanulságos történet arról, hogy minek tesszük ki magunkat azzal, ha mindent egy szolgáltatónál tárolunk, használunk. !

"Nem férek hozzá a Google fiókomhoz. Valaki, vagy valami elvette.
Hogy ki vagy mi és miért, azt nem tudom. És ahogy látom, soha nem is fogom megtudni.
Jó ideje használom már a Google-t, eleinte az ingyenes szolgáltatásaikra voltam rákattanva, de évek óta fizetek fényképek és dokumentumok tárolásáért és amióta Android telefonom van, nagyjából 70.000,- HUF szoftvert vásároltam össze. Nem warezoltam, nem lopkodtam a szoftvereket (pedig nem lenne nehéz) hanem azt vallottam, hogy így tisztességes az üzlet. Mármint úgy, hogy amit megveszek, azt a hozzáférésemhez kötik és így az enyém lesz örökre. Így gondoltam. Azt persze nem gondoltam soha, hogy egy 16 karakterből (nagy és kisbetűkből, számokból és nem rám utaló adatokból) álló jelszót fel lehetne törni.  Azt sem gondoltam, hogy egy szerverhiba miatt esetleg rosszul léptet ki a rendszer, és ezért veszik el a jelszavam. Nem gondoltam, hogy amibe az ember százezreket fektet és az életéből éveket áldoz, attól ilyen simán meg lehet fosztani."

"De főleg azt nem gondoltam, hogy egy FIZETŐS szolgáltatásnak NINCS ÜGYFÉLSZOLGÁLATA. Hogy sehová nem fordulhatsz Magyarországon, ha baj van !!
Arról sem kaptam értesítést, hogy február 29-én szerverhiba volt ami jó pár embert érintett !!"

Tovább itt olvashatod !