Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. április 17., kedd

Traffipaxok százai lesnek a gyorshajtókra !

 
 Indul a rendőrségi pénztárgép !!

Páneurópai sebességmérő hét van épp Európában, a Tispol akcióhoz csatlakozva itthon mától csütörtökig számíthatunk a szokásosnál is sűrűbb radarozásra.

Április 16-tól 22-ig szerte Európában általános sebesség-ellenőrzési akcióba kezdett a rendőrség. A Tispol akcióhoz a magyar hatóság ma csatlakozott, felebarátaink csütörtökig Budapesten, valamennyi megyében és a gyorsforgalmi utakon is teljes erőbedobással ellenőrzik, hogy az autósok betartják-e a megengedett sebességhatárokat.
A háromnapos razzia folyamán a hírek szerint a rendőrség valamennyi működőképes traffipax készülékét beveti, beleértve az automata és a hagyományos mobil eszközöket is. A sebesség-ellenőrzések fedősztorijaelső számú oka, hogy a baleseteket leggyakrabban kiváltó gyorshajtás évente 8-10 ezer áldozatot követel Európában. Magyarországon 2011-ben a közúti balesetek közel harmadánál a sebesség nem megfelelő megválasztása, a gyorshajtás volt a kiváltó ok. 

 Arról nem érkezett hír, hogy mire is megy-e a játék?
/Csak nem a 18 milliárd forint költségvetési hiányt pótolni?/

Forrás:autonavigátor.hu

Nem összeesküvés elmélet.?

 "Magyarország földterületének megszerzése, birtoklása más népnek célja. Ezt több irányból is tapasztaljuk mindennapjainkban, bár ezt a játékot nem nyílt kártyákkal játsszák.
Azok az emberek, akik vállalkoznak, olyan adminisztratív, bürokratikus eszközökkel vannak körbevéve, hogy termelőenergiájának nagy részét ezek lefoglalják. Tulajdonképpen feleslegesen ingyen teszik  ezen dolgukat. Az ellenőrző hivatalokat – melyek ténylegesen nem teszik az országot gazdagabbá – tulajdonképpen a dolgozó, termelő rétegek tartják el. Nagyobb cégeknél ezt meg lehet oldani, de kis cégeknél akár csődbe is juttatja a jól megfizetett ellenőrző apparátust kiszolgálni. Sokan mondják, hogy lassan rosszabb, mint a Rákosi-rendszerben."

Ez a rendszer már odáig fajult, hogy nagyon sok munkaadó és munkavállaló is kilátástalannak látja az itthoni lehetőségeket és külföldön próbál munkát találni. Elhagyja az országot.
A kormányzatnak olyan nagy hatalom van a kezében, mint eddigi történelemben talán még senkinek. Mégsem mennek jól a dolgok!
Forrás ITT

A magyar "Mata Hari"...

 "A hajdani Metró Klubban – 17 évesen – egy Tamás nevű férfi szervezett be. Fehér köténykében és csipkefityulával a fejemen kezdtem riszálni a vendégek előtt – vallotta be Cicciolina.  - Alig egy hete kezdtem dolgozni, amikor három férfi keresett fel, az igazgatónő irodájába hívattak és kémkedésre vettek rá, a családom és az én jólétemet emlegetve. A luxusszállodában igazgatókkal, gazdag üzletemberekkel, politikusokkal kellett kedvesnek lenni, mindent kiszedni belőlük, amit csak lehet, beleturkálni a táskájukba. Az első kuncsaftom egy kopaszodó idős német miniszter volt. Este nyolckor kellett a 203-as lakosztály ajtaján egymás után két rövidet kopogni. Selyem köntösben nyitott ajtót az elvtárs, azonnal berántott a szobába. Fenséges ételeket vacsoráztunk, utána behűtött pezsgőt szolgáltam fel neki a fürdőkádba és..."
tovább olvashatod ITT

Nyilvántartanak....?

 Tudja, hogy a titkosszolgálatok az Ön által reggel megnézett internetes honlapokat könnyedén visszakereshetik? Tudja Ön, hogy mobiltelefon-használatával kapcsolatos összes adatát rögzítik és tárolják?
Ma Magyarországon a rendőrség, ügyészség és nemzetbiztonsági szolgálatok törvényi felhatalmazással rendelkeznek arra, hogy kommunikációs szokásainkkal kapcsolatos személyes adataink óriási halmazát kontroll nélkül ismerjék meg.
Telefon, és internet-használatkor úgynevezett forgalmi adatok keletkeznek. Ezek mutatják, hogy kinek telefonálunk és honnan, meddig tart a beszélgetés, kinek küldünk emailt vagy SMSt, milyen internetes oldalakat látogatunk. Ezek személyes adatok, amelyek alapján nyomon követhető, hogy kivel és milyen gyakran érintkezünk, és ezért személyes kapcsolataink könnyen feltérképezhetőek. Internetes szokásaink megfigyelése lehetővé teszi, hogy világnézeti meggyőződésünket, intim szféránkat ismerjék meg a hatóságok.
A forgalmi adatainkat a fenti szervek anélkül ismerhetik meg, hogy igazolniuk kellene, hogy valamilyen bűncselekménnyel kapcsolatban nyomoznak. A hatóságok személyes adatainkat összességükben és összefüggéseikben ismerhetik meg, az állampolgárok ellenben azt sem tudják, hogy pontosan milyen hatóság hány személyes adatát kéri el a szolgáltatást nyújtó cégektől.
Ön is szeretné tudni, hogy mely személyes adatait kezelik és esetleg továbbítják a hatóságoknak? A linkre kattintva az előre megírt leveleket talál, amelyet megfelelő kitöltés után megküldhet a szolgáltatójának.
/Dátumok értelemszerűen módosítandók./
Forrás: "TASZ"